Blog

Frissen csapolt sörök házhozszállítással

Frissen csapolt sört házhoz? Hogy működik? Kinek és miért jó? Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes, megválaszoljuk az eddig felmerült generális kérdéseket.
Tovább olvasom

Érintkezésmentes kiszállítás Gyulán és Gyulaváriban

Hogy könnyebb legyen a home office, mától rendeld házhoz a jól megszokott Corner ízeket, most akár érintkezésmentes kiszállítással! A webshopunkon az üveges söreink mellett már a Corner Pub & Restaurant heti menüajánlatát, a Sörterasz by Corner pizzáit és legkedveltebb fogásait, valamint a sörfőzde frissen csapolt söreit is meg tudjátok rendelni, akár kapcsolatmentes kiszállítással! Az ételek és a frissen csapolt sörök házhozszállítását Gyula és Gyulavári területeken vállaljuk! Futárainknál bankkártyával és szépkártyával is fizethettek!
Tovább olvasom

Szállítási feltételek 2020.03.23-tól a webshopos rendelésekhez!

Szeretnénk, ha a Pub & Restaurant menüajánlata továbbra is elérhető lenne a számotokra. Az országban kialakult helyzet miatt 2020.03.23-tól a Pub & Restaurant heti ajánlatát a webshopon is megrendelhetitek! Alább elolvashatod a részleteket és kapcsolódó feltételeket.
Tovább olvasom

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! BŐVÜL A VIHARSARKI SERNEVELDE!

Az elmúlt pár hónapban a sörfőzdénk falai között egy rendkívüli dologra készültünk. A projekt végéhez érve büszkén jelentjük be, hogy bővül a Beer Corner!
Tovább olvasom