Történetünk
Alapítsunk sörfőzdét, és főzzünk igazán jó sört!
Az egyszerű (vagy inkább annak tűnő) ötlet valamikor 2015-ben pattant ki Ábrahám Csaba fejéből. Persze az ihlet ehhez kevés, először is egy megfelelő épületre volt szükség, amit 2016 októberében sikerült megtalálni. A beruházásnak hamar híre ment, a gyulaiak lelkesedése konkrétan kitapinthatóvá vált, amint megtudták, milyen üzem is épül a Sarkadi úton. Ők is érezték, amit mi: a komoly turisztikai tradíciókkal bíró fürdővárosnak egyszerűen szüksége van egy jó sörfőzdére és kiváló helyi sörökre. A cég 2017-es megalapítása után néhány hónapnak kellett eltelnie a próbafőzések beindításáig, az üzemi termelés 2018 elején kezdődött el, 2018. március 14-én pedig megnyitotta kapuit a Beer Corner Pub and Restaurant. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, a sikert azonban nem lehet csak a lokálpatriotizmusra alapozni, nélkülözhetetlen hozzá a tradicionális sörfőzéssel előállított kraft sör iránti elhivatottság is.
Az ötlet megszületésétől a kezdeti lépések megtételéig nem telt el sok idő. Amikor 2017-ben alapítóink, Ábrahám Csaba és felesége Judit letette cégünk alapkövét, egy olyan vállalkozásban gondolkodtak, mely képes bizonyítani, hogy a hazai élelmiszergyártás – megfelelő hozzáállással – valóban kiemelkedő minőségű termékek előállítására képes.
Reméljük hamarosan Önt is fogyasztóink között üdvözölhetjük, várjuk szeretettel!