Söreink

Kézműves söreink precízen megtervezett saját receptek alapján, és csak a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás tisztaságát maximálisan szem előtt tartva. Söreinket pasztőrözés nélkül fejtjük, megőrizve azok legjobb érzékszervi tulajdonságait. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, melyben szezonális sörök és egyszeri különlegességek is olykor megjelennek.

Csengő Barack

A Csengő Barack a legújabb szomjoltó és lédús kísérleti főzetünk. A White IPA-ra jellemző gyümölcsös-észteres aromák párosulnak benne 100%-os gyümölcstartalmú őszibarack pürével és Callista komlóval, ami barackos ízjegyeket hordoz magában, így kiemelve az őszibarack természetes zamatát.

Víz, árpamaláta, búzamaláta, őszibarack, zabpehely, komló, koriander, élesztő

6,5 % ABV
Irány a webshop

Nyári Szünet

A Nyári Szünet egy Irsai Olivérrel érlelt hidegkomlós White IPA a csemegeszőlő fuszeres ízjegyeivel. Közepesen könnyű teste remek sörré teszi a fülledt éjszakákra. Finom bogyós, fűszeres aromáját olyan komlók adják, mint a Hallertau Blanc, Hersbrucker és a Pacific Gem. A Witbier és az IPA kedvelőinek is ajánljuk. Kortyolj bele, hisz neked is jár a nyári szünet!

víz, árpamaláta, búzamaláta, zabpehely, szőlő, komló, koriander, élesztő

6,5% ABV 14,5 B
Irány a webshop

American IPA

Modern amerikai stílus a történelmi brit sörfajta újraértelmezésével. Világhírű amerikai komlók izgalmas kombinációjával készítjük, szűrés és pasztőrözés nélkül. Illatos, markánsan keserű sör.

víz, árpamaláta, pelyhesített búza, komló, élesztő

6,7% ABV 17° B 55 IBU 35 EBC
Irány a webshop

Weissbier

Egy bajor búzasört főztünk, mely világos, opálos megjelenésével és krémes habjával beindítja a sörkedvelők fantáziáját. A búza jelentősen hozzájárul az ízprofilhoz, de az egyediségét a német búzasörökre oly jellemző banános, szegfűszeges jellegének köszönheti.

víz, árpamaláta, búzamaláta, komló, élesztő

5,3% ABV 12,5° B
Irány a webshop

Czech Pale Lager

Aranyló cseh világos ászok. Rendkívül komplex és frissítő, könnyen iható nyári sör, mely ízvilágával megidézi a prágai sörözők hangulatát. Az érlelést követően ragyogó tükrösre szűrjük, és pasztőrözés nélkül fejtjük. Jó a balansz a fűszeres komlókarakter és a gazdag malátás íz között.

víz, árpamaláta, komló, élesztő

4,5% ABV 12° B 25 IBU 20 EBC
Irány a webshop

Sour Cherry Ale

A meggy és a sör házasítása. A receptet úgy hoztuk létre, hogy a szűretlen Pale Ale jellegzetes ízei egyensúlyba kerüljenek a meggy – várjunk csak, 100% meggy! – zamatával, de csak egy pillanatra, hogy utána a gyümölcs karaktere elöntse az érzékeinket.

víz, árpamaláta, pelyhesített búza, komló, élesztő, meggy sűrítmény (100% gyümölcstartalom)

4,1% ABV 10° B - IBU - EBC
Irány a webshop

American Brown Ale

Amerikai stílus a modern kézműves sör korszakából. Füstös malátákból főzött angol barna sörök inspirálták az amerikai házi sörfőzőket, akik a saját, méltán világhírű komlóikkal főzték még aromásabbra söreiket.

víz, árpamaláta, komló, élesztő

5,2% ABV 14° B 30 IBU 100+ EBC
Irány a webshop

Csak csapon

szezonális termékek

Apple Pie

Az ünnepekre hangolva, a desszertek armadájában mi másra lehet szükség, mint egy desszertsörre? Ez egy könnyen értelmezhető és az átlagosnál édesebb koncepció, melyhez esetünkben az ALMÁS PITE nyújtott inspirációt. Főztünk egy szép, vastagon malátás ale-t, mely a karamellmaláták süteményes ízével jó alapja az édes almának. A téli almából készült, 100% gyümölcstartalmú sűrítménnyel, és némi fahéjjal pedig a töltelék is kész.