Söreink

Kézműves söreink precízen megtervezett saját receptek alapján, és csak a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás tisztaságát maximálisan szem előtt tartva. Söreinket pasztőrözés nélkül fejtjük, megőrizve azok legjobb érzékszervi tulajdonságait. A sörfőzde 2020 októberétől, megújult arculattal és vadonatúj sörökkel a https://viharsaroksor.com/ oldalra költözött. A Beer Corner - Viharsarki Sernevelde sörök a készlet erejéig megtalálhatók az étterem és a webshop kínálatában.

Csengő Barack

A Csengő Barack a legújabb szomjoltó és lédús kísérleti főzetünk. A White IPA-ra jellemző gyümölcsös-észteres aromák párosulnak benne 100%-os gyümölcstartalmú őszibarack pürével és Callista komlóval, ami barackos ízjegyeket hordoz magában, így kiemelve az őszibarack természetes zamatát.

Víz, árpamaláta, búzamaláta, őszibarack, zabpehely, komló, koriander, élesztő

6,5 % ABV
Irány a webshop

Weissbier (csak gyulai rendelésre)

Egy bajor búzasört főztünk, mely világos, opálos megjelenésével és krémes habjával beindítja a sörkedvelők fantáziáját. A búza jelentősen hozzájárul az ízprofilhoz, de az egyediségét a német búzasörökre oly jellemző banános, szegfűszeges jellegének köszönheti.

víz, árpamaláta, búzamaláta, komló, élesztő

5,3% ABV 12,5° B
Irány a webshop

Czech Pale Lager - (csak gyulai rendelésre)

Aranyló cseh világos ászok. Rendkívül komplex és frissítő, könnyen iható nyári sör, mely ízvilágával megidézi a prágai sörözők hangulatát. Az érlelést követően ragyogó tükrösre szűrjük, és pasztőrözés nélkül fejtjük. Jó a balansz a fűszeres komlókarakter és a gazdag malátás íz között.

víz, árpamaláta, komló, élesztő

4,5% ABV 12° B 25 IBU 20 EBC
Irány a webshop