Étterem

Élmény

Egyedülálló élmény a Viharsarok szívében, a Viharsarki Serneveldében!

Csapatunk számára a legfontosabb, hogy vendégeinknek élmény legyen a látogatás. A Sernevelde látványéttermét és sörfőzdéjét egyetlen üvegfal választja el egymástól, ezért miközben az étterembe látogatók megkóstolják a söreinkhez leginkább illő fogásokat, megfigyelhetik, hogyan készül a helyi Corner.

Szolgáltatásaink

  • À la carte fogyasztás
  • Heti ebédajánlat
  • Söreinkhez illő ételek
  • Ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség
  • Emeleti részünkön rendezvények szervezése – igény szerint saját sörcsappal
  • Sör elvitelre: palackozva és frissen csapolva is
  • Csoportok esetén szívesen szállítjuk vendégeinket az étteremhez egyedi, elektromos kisbuszunkkal, a Corner Sörjárattal

Konyhánk

Gasztroélmény a Viharsarok szívében!

Konyhánkat a legtrendibb gastropub-irányzat mentén alakítottuk ki. És hogy ez mit jelent? Lazák vagyunk? A legkevésbé sem! Klausz Bence séfünk filozófiája szerint a minőség és a kreativitás örök, ezért a remek helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználásával gondoljuk újra, illetve valósítjuk meg tradicionális ételeinket.

Sörfőzdénkre kilátást nyújtó éttermünkben vendégeinknek lehetősége van megkóstolni a söreinkhez leginkább illő fogásokat. Minőségi alapanyagokból,  saját kézműves söreink felhasználásával készítjük ételeink nagy részét, külön figyelmet fordítva arra, hogy az így létrejött ízvilág megfeleljen a hazai és a külföldi vendégek igényeinek is.

Kiemelkedő figyelmet fordítunk a kiszolgálás és tálalás minőségére. Nekünk fontos a szép környezet, hiszen egy jó hangulatú nyári este, igényesen tálalt vacsora mellett örök emlék marad.

Hitvallásunk, hogy elégedetlenül senki sem távozhat a Viharsarki Serneveldéből hiszen számunkra a vendég az első.

Sörjárat

Legyen az utazás is Corner-élmény!

A hozzánk vezető úton ismerje meg a Corner-érzést, válassza elektromos kisbuszunkat, melynek menetrendjéről kérjük, telefonon előre tájékozódjon.

Gyermekbarát

...mert nálunk a kis vendégek is ugyanolyan fontosak!

Változatos gyermekmenüvel, az étterem udvarán felállított saját játszótérrel és hatalmas rajzfallal kedveskedünk kis vendégeinknek, hogy a nálunk eltöltött idő kikapcsolódás legyen gyermeknek és szülőnek egyaránt.