Beer Corner házhozszállítás!!!

A Beer Corner éttermünk legkiválóbb fogásai és kézműves sörei a vírushelyzet alatt is elérhetők! Rendeljétek házhoz, vagy éttermi átvételre, a heti és a'la carte ajánlatunkat, illetve az ehhez illeszkedő kézműves söreinket!

Házhozszállítás a Beer Corner étteremben!

 

A COVID-19 vírushelyzet megfékezése érdekében hozott kormányzati intézkedések értelmében a Beer Corner Gastro Pub éttermünkben a helyi fogyasztás átmenetileg szünetel!

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk továbbra is igyekszik kiszolgálni vendégeit, így a heti ajánlatunk mellett, étlapunk legkedveltebb fogásaiból összeállított a’la carte ajánlatunk is rendelhető házhoz, vagy éttermi elvitelre.

A rendeléseket leadhatjátok telefonon (06-66-653-697), vagy online, a webshopunkon keresztül.

A vírushelyzetre való tekintettel, mind házhozszállítás, mind éttermi átvétel esetén is lehetőség van a bankkártyás, vagy SZÉP-kártyás fizetésre!

Ételeink, kézműves csapolt és üveges söreink házhozszállításra, a hét minden napján 11.00 óra és 19.00 óra között, míg éttermi átvételre 11.00 óra és 17.00 óra között kérhetők.

Házhozszállítás Gyula és Gyulavári területekre!

A házhozszállítás díja: 2020.12.10-ig díjtalan! Minimális rendelési összeg 1400 Ft! Az ételek kizárólag az általunk biztosított dobozokban kérhetők, melyek ára 75Ft fogásonként.

Kövessétek Facebook oldalunkat a hetente megújuló heti ajánlatunk és a folyamatos akcióink érdekében!