Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! BŐVÜL A VIHARSARKI SERNEVELDE!

Az elmúlt pár hónapban a sörfőzdénk falai között egy rendkívüli dologra készültünk. A projekt végéhez érve büszkén jelentjük be, hogy bővül a Beer Corner!

„- 5000 literes CKT tartályok… - Be fognak férni?”

A Sernevelde 2018 márciusában nyílt, és a rendkívüli fogadtatásnak köszönhetően már az indulás hónapjaiban kapacitáshiánnyal szembesültünk. Valósággá vált, hogy a főzdének van Gyulán jövője, és meghoztuk a döntést, hogy szeretnénk lépést tartani a kereslettel. Útjára indítottuk a projektet, melynek eredményeként mára közel duplájára(!) növeltük azt a kapacitást, amivel elindultunk. Ez többek között annak is köszönhető, hogy sikerült csatasorba állítani 2 db 5000 literes erjesztőtéri monstrumot.

Ezzel kapcsolatos jó hír, hogy az új tartályokkal növeltük a gyártás hatékonyságát, ezáltal hosszú távon is tartani tudjuk a frissen csapolt Czech Pale Lager 1000 Ft / 2 liter PET palackos árát!

Lokálpatriótaként hisszük, hogy a Sernevelde több, mint turistalátványosság. A célunk kezdettől fogva egy helyi kézműves termék megteremtése, ami a frissességével, minőségével, és kedvező árával is értéket ad a gyulaiaknak. Örömmel tapasztaljuk, hogy a helyben gyártott kisüzemi sör egyre többetek számára vonzó alternatíva a ’bolti sörökkel’ szemben.

A megnövekedett üzemmérettel rengeteg munka és kihívás elé nézünk. Keményen és kritikusan dolgozunk majd annak érdekében, hogy megtartsuk a bizalmatokat!